Posted on 

Beste visgenoten, We zijn al weer een paar maanden in het nieuwe jaar en de diehards onder ons hebben in de havens van Hoorn en Enkhuizen ook deze winter menige vis kunnen verschalken.

Baars, voorn, winde en zelfs snoekbaars waren best happig op de aangeboden juiste vliegen en op de goeie diepte dus een jaar rond vissen kan best.

Het N.K. waar we met 5 man aan mee deden is mooi verlopen, tot nu Edwin 2e, Ton 11e, Peter 25e, Tom 55e en Herman 57e van de 62 deelnemers en 7 april is de 4e wedstrijd en 26 mei de finale.

Ook hebben we iemand binnen de gelederen die mee gaat doen aan het E.K. in Slovenië, Ton Bus is uitgenodigd en gaat mee mede dankzij een prachtig sponsorbedrag van onze verenigingen, waarvoor nog hartelijk dank.

Maar nu even onze activiteiten. In Pampus hebben wij al weer 4 verenigings/bindavonden achter de rug en voor de rest van het jaar bruisen we weer van activiteiten. We gaan weer ‘n paar keer naar de Eemhof en na het fantastische succes van vorig jaar gaan we ook weer een weekend naar Duitsland.

Natuurlijk gaan we ook weer competitie vissen in 10 ronden waarbij, elke wedstrijd voor de grootste vis, een mooi levensmiddelen pakket is te winnen, ja het kan allemaal bij ons. Want we gaan vanzelf ook met de schuit B.B.Q.-en, wat voor de leden altijd een heerlijke dag is met weinig vis, veel vlees en veel lol en gezelligheid.

Denk je dat dit alles is, vergeet het maar.

Het Vrolijk Vliegvis Festival wordt dit jaar op 1 september gehouden, daarna vissen we nog een paar avonden en dan gaan we weer naar binnen om de mooiste vliegen te binden. Het zal jullie niet verbazen dat we ook een ledengroei hebben, want dat kan niet anders voor € 20,00 p/jr.

Wij wensen jullie strakke lijnen en mooie vis voor 2013, dus tot aan de waterkant. De vrolijke vliegvisser