50+ viswedstrijd……….

Gehouden op zondag 29 juni en was weer een geslaagde dag. Na de Grootslagcup voor de jeugd op zaterdag jl, mochten de oudjes van de Vrolijkevisser – Het Grootslag hun kunnen tonen.

Gewapend met regenkleding en plu’s vertrokken de deelnemers per schuit en een volgboot met proviand naar de Lutjebroekerweel waar wij met toestemming op een afgelegen weiland heerlijk hebben gevist. Gelukkig hoefden wij de meegenomen regenkleding en plu’s niet te gebruiken want het weer was, net zoals zaterdag, geweldig.

De visvangsten vielen niet tegen er werden redelijk veel brasems gevangen en dat was aan de waterkant goed te horen. Men liet de brasems lekker op het water kletteren zodat de buren het goed konden horen en ook vocaal werd dit ondersteund:  “wat zijn ze dik en groot” , “een karper erop!!!!, oh nee een brasem wat een knokker”, intimidatie alom, maar goed, een ieder heeft lekker gevist.

De lunch was weer goed verzorg door Ron v.d. Bold, warme Hema worst op een broodje en een lekkere versnapering erbij voor de mannen. Nadat iedereen een hele worst naar binnen had gewerkt gingen we nog anderhalf uur(uitbuiken)vissen, maar de vissen hielden ook een siësta want er werd geen vis meer gevangen.

Huub Teunissen, onze kapitein, voer ons weer terug, gevolgd door Pierre Zuurbier in de volgboot en  onze persfotograaf nam nog een paar mooie kiekjes van “De Weel”. De prijsuitreiking werd gehouden op het mooiste plekje van Bovenkarspel, bedankt Huub voor de gastvrijheid.

  1. Piere Zuurbier, 2. Huub Teunissen, 3. Henk Scholten, 4. Jaap Bakker, 5. Luud Dekker, 6. Wim Collette en 7. Ron v.d. Bold.

50 plus 2

50 plus  3

50 plus 5

 50 plus 4

50 plus 8

50 plus 9

50 plus 11

50 plus 7

50 plus  8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *