Het zit er weer op voor de jeugdvissers.…

De laatste zomercompetitie wedstrijd voor de jeugd was weer een thriller 3 sterke vissers streden om de dagprijs. Er werd gevist nabij het Martinuscollege  te Grooteboek en in 2 uur tijd werd er heel veel vis gevangen. De mannen die voor de dagprijzen gingen waren Martijn Goudsbloem, Bram Abbekerk en Pepijn Haakman die de rest van de vissers ver achter hun lieten.

De eerste plaats werd opgeëist door Pepijn met 100 vissen (1013 cm), Bram werd 2de en kon met 72 vissen(725cm) net Martijn voorblijven die 3de werd met 54 vissen(556cm).

Op 27 september is de prijsuitreiking en zal de kampioen de beker in ontvangst mogen nemen, we houden u op de hoogte.

Helaas was dit weer de laatste wedstrijd voor de jeugd en wij hopen dat zij volgend jaar weer net zo sterk en fanatiek aan de start zullen verschijnen en dat zij ook wat vriendjes en of vriendinnetjes meenemen om ook mee te vissen.  Wij bedanken uiteraard de begeleiders/coaches Henk en Rens en uiteraard de ouders die tijdens de wedstrijden hun zoon/dochter aanmoedigden en af en toe een handje hielpen.

1 reactie

  1. he jeugdvissers
    vond het leuk om jullie te begeleiden en alhoewel ik er de laatste paar keer niet bijwas hoop ik dit volgend jaar toch weer te kunnen doen
    veel plezier op de prijsuitreeiking waar ik ook helaas niet bij kan zijn
    tot volgend jaar
    groeten rens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *