Jan v.d. Pal Geridderd

Gelukkig zijn er mensen op wie we kunnen rekenen in Stede Broec. Die zich nog inzetten voor een ander. Al die vrijwilligers verdienen een bedankje.’’

Aldus de burgemeester van Stede Broec. Het fraaie interieur van de protestantse kerk in Grootebroek was vrijdagochtend het decor voor vijf vrijwilligers die door Marian Goldschmeding extra werden bedankt voor hun inzet voor Stede Broec, waaronder Jan v.d.Pal.

Jan van der Pal kreeg een Koninklijke onderscheiding voor talloze activiteiten die hij al zijn levenlang heeft verricht. Jan mag zich nu Lid in de Orde van Oranje Nassau noemen.

Jan v.d. Pal is al 43 jaar bestuurslid en secretaris van onze hengelsportvereniging De Vrolijke Visser / Het Grootslag en is veel in touw voor de vereniging. Maar ook is hij medeoprichter en bestuurslid van watersportvereniging De Broekerhaven, was redacteur van het clubblad, lid van de kantinecommissie en havenmeester. En ook nog oprichter, voorzitter en organisator van de open dag waterrecreatie in Het Streekbos.

Wij bedanken Jan voor zijn tomeloze inzet voor de beide verenigingen en zijn zeer trots dat wij een” Lid in de Orde van Oranje Nassau β€œ in ons midden hebben. Ook Leny feliciteren en bedanken wij van harte, die Jan jaren lang heeft bijgestaan en talloze avonden alleen heeft doorgebracht als Jan weer op pad was/is.

Leny en Jan en de Burgermeester

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *