Kerner wissel “snoektrofee” gewonnen door Joseph Matos

Joseph 1e

Ondanks het stormachtige weer, weerhield het toch 22 snoekvissers niet om op zondag j.l. te gaan snoeken. Groepen in bootjes, anderen bij hun favoriete plekjes, de één naar Avenhorn, de ander weer naar Opmeer om daar hun geluk te beproeven. Er waren zelfs twee snoekvrienden uit Veenendaal gekomen om mee te doen, helaas ook een paar afzeggingen vanwege het weer, wat achteraf gelukkig  mee viel.

De vangsten vielen gelukkig niet tegen en de lengtes van de snoeken ook niet, De één ving veel (kleine)snoeken de ander moest geduldig wachten op 1 snoek en die bleek achteraf ook de grootste te zijn. Een ieder kwam zeer tevreden terug naar Pampus om gezamenlijk een lekker bord snert te eten of een broodje bal, wat door Chris en Nel weer goed verzorgd was, dank daarvoor.

Onze hoofd sponsor Kerner “for fit animals” had een mooie hoofdprijs beschikbaar gesteld, een mooi hengel en molen t.w. € 140,00. De vrolijke visser / Het Grootslag deed ook een duit in het zakje waardoor er een paar mooie prijzen zijn gekocht en Mad Cow Fishing Tackles schonk 2 handgemaakte kunstazen.

Na het eten werden de prijzen kenbaar gemaakt en uitgedeeld door Ivan Kerner, de prijzen waren onderverdeel in twee categorieën t.w. de grootse snoek en de meeste snoeken en die prijzen werden dan om en om uitgedeeld.

1e         Jospeh Matos met een snoek van 97 cm

2e         André Koehorn met 14 snoeken

3e         Robin Vriend met een snoek van 91 cm

4e         Dirk Bielsma met 10 snoeken

5e         Alex de Boer  met een snoek van 86 cm

6e         Rens de Boer   met 4 snoeken

7e         Ton Groot met een snoek van 81 cm

8e         Jaap Bakker met 3 snoeken(204 cm)

9e         Hielko Bleeker met een snoek van 74 cm

10e       Luud Dekker met 3 snoeken(157cm)

Wij danken onze sponsors, Chris en Nel en uiteraard onze snoekers, we zien elkaar weer op 19 februari 2017 voor de volgende snoekdag, zet het alvast in uw agenda.

 

joseph281

alex eten 2

 

Dierenspeciaalzaak Kerner for fit Animals

Boerhaaveplein 2, 1611EP te Bovenkarspel

0228 52 09 28 | info@kernerforfitanimals.nl

www.kernerforfitanimals.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *