Koppelbaars weer een groot  succes!!!!!!!!!!!!!!

Koppelbaars around de Kolk was weer een groot succes, het weer zat mee, er werd weer baars gevangen maar ook veel zwartbek grondels.

28 koppels traden aan afkomstig uit diverse verenigingen uit Noord Holland om vier stekken van 25 minuten te vissen om zoveel mogelijk baars te vangen. Hoewel de wedstrijd begon met wat regen knapte het weer zienderogen op tot bijna zomerse temperaturen en vangsten van baars goed te noemen waren.

In totaal werden er 1198 baarzen gevangen dat was 1195 baarzen meer als vorig jaar ja u leest het goed, daarom waren we weer blij dat de baarzen weer sportief meededen met de koppelbaars wedstrijd. Gemiddeld werden er 44.37 baarzen per koppel gevangen.

Na afloop was er weer een heerlijk bord snert of broodje bal voor de alle deelnemers , ook dit weer goed verzorgd door Chris en Nel en de er was ook weer een loterij waarmee leuke prijzen gewonnen werden, alom de sfeer was zeer goed te noemen.

Prijsuitreiking:

1e  Henk Engelbrecht en Jan Visser     101 baarzen

vereniging: H.H.B

2e  Richard de Wild en Follie Sjonger      98 baarzen

vereniging: De Ondermaatse

3e Richard Emmaneel en Ceryl Emmaneel      76 baarzen

vereniging: Vischlust

eindstand baarskoppel 7 nov. 2015 (1)

Uiteraard kunnen we niet zonder vrijwilligers die de wedstrijd organiseren en begeleiden t.w.

Chris, Nel ,Lenie, Jan, Ton, Wim, Ron, Rens, Hans,Pierre, Theo en Luud.

Uiteraard kunnen we ook niet zonder de baars vissers jullie ook bedankt voor jullie komst en we zien jullie graag weer terug op 12 Maart 2016  noteer het vast in uw agenda.

 

unnamed (5)unnamed (1)

unnamed (4)unnamed (1)

unnamed (3)unnamed)

unnamed (6)

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *