Koppelbaarswedstrijd was een groot succes!!!!

Een traditionele wedstrijd die al een paar jaar niet werd gehouden omdat er geen baars meer in de Kolk zat is afgelopen zaterdag weer gehouden en wij mogen zeggen met groot succes. Er schreven 21 koppels in, 42 vissers die stonden te popelen om weer eens in de Kolk te mogen vissen. De voorspellingen waren goed daar er al een paar weken flink werd gevangen in de Kolk, zelfs maatbaarzen werden gevangen, maar gelukkig ook weer terug gezet. De spanning was op de gezichten van de bestuursleden af te lezen, hopelijk vallen de vangsten mee werd er gedacht en gezegd. Na het eerste signaal om te beginnen bleek de voorspelling uit te komen.  De ene na de andere baars werd gevangen ook de zwartbek grondels telden mee die ook in grote getallen werden gevangen. Er werden in totaal 2607 baarzen/grondels(15%) gevangen, wat neerkomt op 124.14 vissen per koppel en dat is geen slecht gemiddelde.

Na het eind signaal ging een ieder goed gemutst naar de kantine waar een heerlijk bordje snert en broodje bal werd geserveerd en je kon merken dat er goed was gevangen want een ieder was zeer tevreden over de wedstrijd. Niet alleen de visvangst was goed maar ook het weer liet ons niet in de steek wat het vissen uiteraard alleen maar bevordert. Na een verloting waar mooie prijzen waren te winnen ging de voorzitter over tot de prijsuitreiking.

1e             Henk Roos en Ernst van Amersfoort      197 stuks            visvereniging “De Sander”

2e            Jan de Jonge en Herman Vos                    189 stuks             visvereniging “De Sander”

3e            Jannes Diekema en Erik Maes                  181 stuks             visvereniging “Kennermerland”

Wij danken alle aanwezige vissers en alle vrijwilligers die er samen een mooie dag van hebben gemaakt en we zien jullie graag weer terug op 14 Maart 2015 waar we dan weer een koppelbaarswedstrijd zullen organiseren 

DSC_0972 DSC_0975 DSC_0978 DSC_0979 DSC_0980 DSC_0981

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *