Snoekdag 25 november

Afgelopen zondag waren de snoekers weer actief om de “Kerner Trofee” te winnen, het was redelijk weer en de opkomst was goed te noemen: 31 deelnemers. Dankzij onze sponsoren die weer mooie prijzen beschikbaar stelden gingen de mannen op pad om in de middag weer in “Pampus” hun vangsten door te geven en de daarbij nodige verhalen erbij te vertellen.

De eerste prijs werd aangeboden door The Dutch Pikeman (www.visgidsthedutchpikeman.nl)
Inhoud van de prijs is voor 2 personen een dag mee vissen ( 8.00 tot 16.00 uur) op de randmeren waarbij men kans maakt om een snoek te vangen van 100cm of meer t.w.v. € 150.
Uiteraard waren er ook andere mooie prijzen te winnen, mede gesponsord door “Kerner Fit For Animals” die een drietal waardebonnen beschikbaar stelde / Eetcafé De Buren, een diner bon en Vrolijke Vissers / Het Grootslag, sponsorde mooie prijzen.

De wedstrijd commissie had er weer een zware dobber aan om de winnaars goed in beeld te krijgen, wie had de grootse snoek en wie de meeste, al met al wie ging er vandoor met de eerste prijs?

Het was de Chris “The Dutch Pikeman” zelf, die met de grootste snoek 94cm eerste werd en de “Kerner Trofee” in ontvangst mocht nemen. Maar het gebaar wat daar op volgde was nog mooier te noemen hij schonk de eerste prijs aan Chris Messchaert, 40 jaar bestuurslid en die zorgt voor de snert, broodjes bal en de nodige versnaperingen, samen met Nel. Het viel wel op dat Chris er gelijk een paar vrienden bij kreeg, want wie neemt hij mee, je hebt mijn nummer Chris (lol).

Tweede prijs ging naar Erik Blom die voor de eerste keer meedeed maar met een mooi aantal van 7 snoeken, tweede werd.

Derde prijs was voor Patrick van de Weerd met een mooi gevangen snoek van 88cm maar moest hier mee wel zijn trofee afstaan aan Chris.

Na de rijs uitreiking werd er nog gezellig nagezeten al met al was het een geslaagde dag en danken onze sponsoren, de deelnemers en Chris en Nel en tot zondag 17 februari dan houden we weer een snoekdag.

2 thoughts on “Snoekdag 25 november

  1. hoeveel snoeken zijn er totaal gevangen? kunnen we dat nog ergens in zien misschien?

    @ Rens: die dag ervoor was de ppc (Paus Pike Challenge) waar 110 man aan meedeed, dat zou misschien kunnen verklaren waarom je niks ving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *