Snoekdag weer gesponsord

 

DSCF4824

Ivan en Saskia van “Kerner For Fit Animals” sponsort weer de vrije snoekdag van De Vrolijke Visser / Het Grootslag op 21 feruari a.s.

Ivan is zelf ook een verwoed visser t.w. op snoek, snoekbaars, meerval en is ook actief op karperen met de pen. Hij doet ook veel ervaring op in het buitenland als sportvisser zoals in Zweden en Frankrijk.

Ivan heeft niet alleen als visser veel ervaring maar ook als ondernemer is hij zeer succesvol en heeft veel kennis van zaken. Als klant wordt je altijd goed geïnformeerd.

DSCF4822

Ivan vertelt: Na 9 jaar ervaring op te hebben gedaan met de verzorging en voeding in dierentuin Artis, heb ik daarna 6 jaar gewerkt op de dierenafdeling in een tuincentrum. Ik heb toen goed de commerciële zin maar ook de onzin gezien van de vele merken die er zijn. Ik heb toen besloten dat dit ook anders maar vooral beter kan.

In onze winkel staan service, deskundigheid en eerlijke natuurzuivere producten op de eerste plaats. Wij stunten niet met prijzen maar kiezen bewust voor merken die onze filosofie aanhangen. Vaste klanten worden – met aankopen van onze voeding- beloond met een vaste klanten-kortingssysteem.

Wij werken voornamelijk met merken van Nederlands fabrikaat. De  zeer korte lijnen resulteren in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen vrije beweringen: alle receptuur wordt nagelopen op chemische smaak/geur- en conserveringsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in voedingsproblemen, allergieën en diëten voor huisdieren.

Ook de afdeling sportvissen groeit, ook mede door de feedback die wij ontvangen, daardoor kunnen wij onze assortiment aanpassen om de sportvissers tevreden te stellen.

DSCF4823

KERNER FOR FIT ANIMALS

Boerhaaveplein 2  –  Telefoon 0228 52 09 28  –  1611 EP Bovenkarspel  –info@kernerforfitanimals.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *