SNOEKDAG WEER SUCCESVOL VERLOPEN

26 snoek fanaten trotseerde gisteren 22 november de eerste winterse dag met regen, sneeuw, hagel en windstoten om te gaan snoeken. Deze vrije snoekwedstrijd was succesvol te noemen. Niet alleen door  de bijzondere vangsten van plasticzakken, takken en een rugzak, maar ook het ontwijken van obstakels in  het water w.o  half uit het water stekende paraplu, rubberboot en ondergelopen boten/schuiten.  Ook was er een bijzondere vangst van Rens t.w. een plug van 35 cm waarvan we in eerste instantie dachten aan een snoekje maar het bleek de plug te zijn van een passerende boot vol met jonge snoekers. Jammer Rens bij de volgende snoekdag misschien wel een echte snoek vangen.

Vangst van RensMark pennekamp 93 cm

Er werden 52 snoeken gevangen waarvan de grootste 93 cm was, gevangen door Ron Stobos en de meeste snoeken 8 stuks ook door Ron. Er waren ook 5 snoekers met 3 snoeken, daar werd de totale lengte van de gevangen snoeken opgeteld om de juiste uitslag te berekenen. Er waren helaas ook 8 man die geen snoek vingen maar die willen zich bij de volgende wedstrijd revancheren (ja toch Rens?)

Zo’n snoekdag kan natuurlijk niet zonder sponsoren t.w. “Kerner for fit animals” die mooie prijzen beschikbaar stelde en ook onze clubhuis “Pampus”  deed een duit in het zakje met gratis koffie en na afloop van de wedstrijd een heerlijk bak snert met roggebrood en spek of een broodje bal,  Chris had het weer goed voor elkaar.

Er werd nog gezellig nagepraat een biertje genuttigd en een biljartje gelegd door de gebroeders Groot en een ieder ging weer tevreden naar huis. Een groot deel van de deelnemers schreven zich alweer in voor de volgende snoekdag op 21 februari 2016, daarvoor alvast dank.

 

KERNER FOR FIT ANIMALS

Boerhaavenplein 2  –  Telefoon 0228 52 09 28  –  1611 EP Bovenkarspel  –  info@kernerforfitanimals.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *